на живо

Ел Маестро след 5:3 над Литекс и евентуални нови трансфери: Това не е хубав въпрос

Новият е добро момче, коментира треньорът на ЦСКА

Ел Маестро след 5:3 над Литекс и евентуални нови трансфери: Това не е хубав въпрос
ЦСКА започна с победа през 2024 г. "Червените" удариха с 5:3 Литекс в контрола, играна на националната футболна база в Бояна. 
 
Точни за "червените" бяха Марк-Емилио Папазов, Матиас Фаетон, Дюкенс Назон, Илиан Антонов и Джонатан Линдсет. За тима от Ловеч се разписаха Иван Иванов, Георги Стайков и Кингсли Бучи.
 
Снимка: Lap.bg
"Мисля, че не беше зле за първа приятелска среща. Не искам да дълбая твърде много, но основното бе да подобрим кондицията. Трудни условия, наистина бе много студено. Най-позитивното бе, че имахме добро представяне от нашите деца, което е хубаво.
 
Всичко е наред с момчетата, няма контузии, няма проблеми, което е важно. По-голямата част от отбора има почивка утре. Мисля, че новото ни попълнение (бел. ред. - Улаус Скаршем) ще бъде добро допълнение към отбора. Видях го да тренира вчера за първи път, изглежда добре подготвен, добро момче е. Играч, който пасва в нашата схема на игра, в нашия стил", коментира след мача треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро.
 
На въпрос дали иска още трансфери, сърбинът с британски паспорт отговори, че не е хубав въпрос и че все едно го питат "Дали иска още пари". За първи път чувам за Игор Пластун от вас. Не мисля, че имате добра информация.
 
След това пък бе попитан дали ще има още входящи такива, на което сподели, че не е негова работа и че е имало достатъчно хора от ръководството, които да попитат.
 
Последва и логичното запитване дали трансферите не се случват по негово желание, на което отговори с "Имам много желания".
 
Снимка: Lap.bg
Не е толкова важно кои са съперниците в контролите. Искам да играем срещу отбори, които са на нивото на топ мачовете в България. Искам приятелски срещи, които са възможно най-реалистични спрямо това, което ни очаква през остатъка от сезона. Гледам как играят тактически.
 
Снимка: Lap.bg
Марселино бе болен за четири дни и днес тренира за първи път, а Естрада също не тренира достатъчно дни, за да играе в първия мач. Това са предпазни мерки", завърши Ел Маестро.
Снимка: Lap.bg