на живо

Ето кой ще се въплъти в ролята на Гунди (ВИДЕО)

Актьорът се подготвя за нея от 6 години

Актьорът от Народния театър Павел Иванов ще се превъплъти във футболното величие Георги Аспарухов-Гунди. За ролята в игралния филм, озаглавен "Гунди - легенда за любовта", Иванов се готви от 6 години.

"Имах емоционална среща с Лита (Величка Маркова - вдовицата на Гунди). Ние се запознахме тук, на снимачната площадка, което в известен смисъл ме дестабилизира. Вече се чувствам малко по-добре. Тази емоционална среща беше черешката на тортата след дългия процес на моята подготовка за този филм.", сподели актьорът пред медиите.

Снимка: Lap.bg

"Как се изиграва Георги Аспарухов? Със страшно много труд. Аз лично и екипът, който е зад гърба ни, разчитаме на подготовка, подготовка и само подготовка. На подготвеност и на точно този начин, привички на живот, какъвто е имал г-н Аспарухов. Винаги е бил на линия за началото на деня и винаги си е тръгвал последен."

"Един от най-трудните моменти беше физическата подготовка, тъй като г-н Аспарухов е атлет от световно ниво, какъвто не може да бъде повторен както по нашите ширини, така и в световните. Физическата подготовка беше нещото, което ме плашеше най-много, изискваше най-много от мен. И в което инвестирахме най-много в екипа на създатели."

Снимка: Lap.bg

"Взимаш обувките и ги обуваш. Оттам насетне разчиташ на това, което си получил по време на подготовката. Още преди началото на снимките на филма усещах голямата тежест на отговорност, която пада върху мен и върху екипа от създатели. Смятам да се справя постъпателно, отговорно и отново разчитайки на подготовката, която имам от блестящия ПР екип.", коментира Иванов.

Актьорът завършва НАТФИЗ през 2016 г. при Стефан Данаилов. През 2014 г. става част от трупата на Народния театър. През 2016 г. името му добива популярност и в телевизията. Следва участие и в "Татковци" по bTV. Успоредно с тези театрални, телевизионни и кино ангажименти - Павел Иванов обикаля страната и Европа с пътуващи спектакли.