на живо

Фенове на Локомотив София: Това не е чалга клуб

Вие издигнахте Борислав Михайлов за президент на БФС, действие водещо до нечувано дъно на родния ни футбол, бесни са Железните бригади

Lap.bg

Феновете на Локомотив София от "Железни бригади" излязоха с остра позиция срещу ръководството на клуба. Привържениците изразяват своето недоволство след позора в Пловдив - 0:6 от Ботев.

Снимка: Lap.bg

По-рано през сезона столичният тим загуби със същия резултат и от Левски, а през март месец допусна шест гола и срещу ЦСКА 1948.

"Локомотив София - клуб със славна 94-годишна история, дал множество легенди на българския футбол - в момента е превърнат в посмешище и в жалко подобие на това, което е бил. Само за няколко месеца бяха записани три унизителни загуби с по 0:6. На домакинските мачове се пращат мутри да "охраняват" и заплашват и малкото останали на стадиона фенове. Фенове, които пък са обвинявани като главни виновници за състоянието на клуба...

Снимка: Lap.bg

Уважаеми "ръководители", Локомотив е институция в българския футбол, а не чалга клуб в Студентски град. Локомотив е над вас и титаничното ви его. Локомотив не заслужава съдбата, която сте му отредили. Не на последно място, вие издигнахте кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС, действие генерално водещо до нечувано дъно на родния ни футбол.

Призоваваме ви да преразгледате цялостната си концепция и визия за развитието на славния някога български клуб Локомотив София. Къде е школата, къде са резултатите й, къде са легендите, къде е локомотивската общност, къде са сезонните карти, къде е фенският феншоп, къде е бъдещето ни?

Неподвластни никому!
Железни Бригади", пишат привържениците на "червено-черните".

Снимка: Lap.bg

В класирането Локото е на 12-о място с 4 победи и актив от 14 точки.