на живо

Край на "червения" бойкот

Организираните привърженици на ЦСКА се завръщат в Сектор "Г“

ЦСКА отново ще разчита на подкрепата на една от своите най-големи фракции след дълго отсъствие. Привържениците от "Трибуна Сектор "Г" прекратяват бойкота на мачовете на "червените".

Огромна част от организираните фенове спряха да посещават срещите на "армейците" след загубения финал за Купата на България от "Левски" с 0:1 през пролетта.

Привържениците използваха социалните мрежи, където обявиха, че бойкотът приключва. От позицията им става ясно, че те все още не виждат промяна в ръководните процеси, като ги наричат полуаматьорски.

Освен това се надяват, че Саша Илич ще остане начело на отбора. 

Позицията на "Трибуна Сектор "Г" в социалните мрежи:

"Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният "сготвен" от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае...

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно.

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!

ЦСКА ще поднови своето участие в Първа лига на 12 февруари (неделя), когато гостува на „Берое“ в мач от 19-ия кръг.