live

Феновете на "Ботев" разплакаха Неделев с аплодисменти

Футболистът се появи на терена в "Коматево" преди контролата на с "Янтра"

Феновете на "Ботев" Пловдив трогнаха до сълзи своя капитан Тодор Неделев. Той пък им отвърна с аплодисменти. 

Преди началото на контролната среща между "жълто-черните" и "Янтра" футболистът се появи за кратко на терена в пловдивския квартал "Коматево". Това е негова първа по-мащабна публична изява след като пострада тежко при катастрофата между автобусите на националите в Тбилиси. Наложи се Неделев да претърпи операция на главата по спешност в грузинска болница. 

След като се завърна у нас с изричното разрешение на лекарите, капитанът на "Ботев" се появи само на една от тренировките на тима. Възстановяването му изисква спокойствие и почивка, но въпреки това той зарадва феновете с появяването си на терена.

Неделев не успя да сдържи сълзите си след като публиката на пловдивския гранд го приветства с аплодисменти. 

Снимка: bfunion.bg

Иначе "Ботев" и "Янтра" завършиха 0:0. Това беше и последната проверка на "жълто-черните" преди началото на сезона в Първа лига. Именно те откриват шампионата на 8 юли с домакинство на новака "Хебър". 

През предстоящата кампания те няма да могат да разчитат на Неделев поне в следващите 3 месеца. Извън плановете е и Станислав Работов, който ще трябва да се възстановява половин година от тежка контузия и операция на коляното.