на живо

Филип Филипов: Каранга пак постъпи необмислено (ВИДЕО)

Стамен Белчев си има цел - купата. Ако я вземе, продължава

Филип Филипов: Каранга пак постъпи необмислено (ВИДЕО)

Изпълнителният директон на ЦСКА Филип Филипов изрази разочарование от постъпката на Фернандо Каранга в дербито с Левски, спечелено с 3:1. Бразилският нападател направи характерния си жест, имитиращ прерязване на гърлото, и получи жълт картон. Така той ще пропусне ключовия реванш за купата срещу Ботев Пловдив.

"Единственото лошо нещо е жълтият картон на Каранга, който пак направи една необмислена постъпка и ще пропусне мача с Ботев Пловдив", коментира Филипов. "Доволни сме от победата. За три седмици бихме Левски два пъти, което е добре за нас, за футболистите, за самочувствието на отбора. Мисля, че изиграхме едно силно първо полувреме и малко по-пестеливо второ, но важното е, че спечелихме мача."

"Аз много пъти го казвам - футболът е за феновете. Феновете трябва да присъстват на трибуните. Хубавото е, че днес ги нямаше тези ракети, бомби, нямаше инциденти. Въпреки че не беше пълен стадионът, пак имаше добра атмосфера".

"Вижда се промяна в отбора, но важното е как ще завършим накрая. Има още четири кръга от първенството и един мач за купата, където нашата цел е отидем на финал и да я спечелим. Тогава вече ще можем да даваме крайна оценка. Ще бъде трудно. Ще ни очаква пълен стадион. Добър отбор с добри футболисти. Но ние отиваме да победим и да продължим."

"Обсъждаме вариантите, но след края на сезона ще се реши как ще продължим през следващия. Стамен Белчев има поставена цел. Като си я изпълни, си продължава. В противен случай ще седнем и ще говорим. Той има пълната подкрепа на нас, на футболистите. Така че мисля, че Стамен ще се справи", коментира Филипов.