на живо

Готвят се измами: Стягат нов протест за конгреса на БФС

Търсят се няколко хиляди "квестора", за да няма машинации

Подготвя се нов протест на футболните фенове. Този път той ще бъде пред столичния хотел, където на 15 март трябва да се проведе конгреса за избор на нов президент. 

От фейсбук страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", която имаше дейна организационна роля при окървавения протест в центъра на София през ноември, се опасяват от машинации и подмяна на гласовете. 

"11 дни до Конгреса. Сигналите, че се готви подмяна на вота и жалби в съда след това, означават едно - НУЖНО Е ДА БЪДЕМ ТАМ, за да си знаят, че няма мърдане!

15 март, 2024 г., 10.30 часа, пред хотел "Маринела" в София! Търсят се "квестори", които да следят за правилното протичане на Конгреса!

Оставка се подаде, НО конците в БФС все още дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси‼️

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да спечели ще има обжалвания пред Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец.

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди "квестора", за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела "Борислав Михайлов"

Заедно сме силни".

Тагове:

@