на живо

Илиана за Наско: Достоен, уважаван и обичан на 62!

Президентът на БФХГ с емоционално поздравление към съпруга си

Илиана за Наско: Достоен, уважаван и обичан на 62!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева използва социалните мрежи, за да честити рождения ден на своя съпруг Наско Сираков с емоционално съобщение. 

Днес (26 април) мажоритарният собственик на Левски става на 62 години. Съпругата му не изневери на традицията и разкри чувствата си в няколко реда, които веднага събраха стотици харесвания и коментари. 

"ЧРД, Любов моя! Достоен, уважаван и обичан днес на 62! Да си ми жив, здрав и дълголетен! Бог да те води и да те дарява със сила, мъдрост и смелост, за да продължаваш да вървиш уверено по житейския си път, изпълнен с тежки изпитания и вълшебства!
Обичам те, Живот мой, Съдба моя! Честит да си!", пише Раева.

Тя и Сираков са семейство от декември 1983 г. и имат две дъщери - Славея и Виолета. Както и три внучки - Илиана, Емили и Асияна. 

Двамата наскоро бяха гости в предаването "120 минути", като разказаха и за семейното си щастие. 

Снимка: Facebook

"Много са нишките, които държат нашето семейство заедно вече над 40 години. Тя не може да бъде само една. Любовта - на първо място, доверието. Много са и в годините всичко това се трансформира - нещата, които преживяваме - децата, внуците, събитията, които сме преодолели заедно.", категорична е Раева.

Тя е и най-голяма опора на Сираков по време на трудния момент, в който се намира като собственик на Левски. Той придоби мажоритарния пакет акции през 2020 г., като трябва да се справя с огромните дългове на "сините".

Снимка: instagram.com/ilianaraeva63/

В момента той е в конфликт с част от фенските фракции на клуба.