на живо

Илич: Катастрофално представяне, но имахме късмет

Треньорът на ЦСКА е разочарован от отношението на играчите към мача с "Гигант"

Треньорът на ЦСКА Саша Илич не скри разочарованието си от представянето на играчите срещу "Гигант" Съединение.

"Армейците" са на осминафинал за Купата на България, но продължиха след драма с дузпи. Столичният гранд беше с двама души повече в част от срещата. Илич определи играта на тима си като катастрофална и заговори за подценяване на третодивизионния съперник.

"Страхотна атмосфера. Искам да похваля отбора на "Гигант", който игра на 100% от своите възможности. Имахме късмет при дузпите. За мен това е една лотария. Разочарован съм от нашето отношение към мача и най-вече към това как се представихме през първото полувреме, но и в целия мач."

"Със сигурност аз не съм подценил този мач. С оглед на показаното, явно играчите са го направили... Играхме срещу отбор от Трета лига, който не отговаряше на нашата физическа подготовка."

"За мен този мач е срамен, не само за клуба, но и за самите играчи. Искам да кажа, че четирите промени, които направих на почивката, не бяха, защото това бяха най-слабите на терена. Катастрофално беше представянето ни в днешната среща, но имахме късмет."

"Нищо хубаво няма да кажа в съблекалнята. Ще се съберем след няколко дни. Единственото хубаво от тази среща е, че разбрахме, че такива мачове не можем да ги взимаме по лек начин.", завърши сръбският наставник на ЦСКА.