на живо

Илич няма да води "червените" срещу ЦСКА 1948

Заради натрупани картони

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че тимът му трудно е стигнал до успеха над "Септември". "Не беше леко. Ако не си агресивен, можеш да имаш сериозни проблеми. Имахме няколко възможности да вкараме и преди гола, но най-важна е победата", каза сърбинът.

"Искам да похваля цялата отбранителна линия, начело с Митко Евтимов, който за първи път беше титуляр. Извинявам се за картона, ядосах се, направих грешка. Много обичам Калоян Кръстев, но смятам, че има проблем със самочувствието", обясни той.

Илич ще бъде наказан за мача с ЦСКА 1948 на 29 август, след като срещу "Септември" получи третия си жълт картон от началото на сезона и няма да може да седи на пейката. Той бе предупреден официално не заради реакция срещу съдийско решение, а срещу отиграване на Калоян Кръстев, който вместо да шутира, реши да подава.

Снимка: Lap.bg

"В четвъртък играем срещу много сериозен противник. "Базел" е фантастичен отбор. Трябва много сериозно да подходим, ако искаме да го спрем", смята треньорът.

"Ние сме отбор, който идва от втора дивизия. Опитваме се, но правим грешки. Още много трябва да се работи", коментира треньорът на "Септември" Славко Матич.

"Ще си късаме още нервите с младите футболисти. Но се старахме. ЦСКА нямаше чисто положение през първото полувреме", добави той. "Изиграхме и днес храбър мач, но ни липсваше късмет. Със Саша се познаваме още от деца", каза още Матич.