на живо

Илия Груев-младши: Вкараха ни много тъп гол (ВИДЕО)

Играхме добре, при 0:0 трябваше да вкарам, каза националът

Илия Груев-младши: Вкараха ни много тъп гол (ВИДЕО)

Националът Илия Груев-младши заяви, че той и съотборниците му са играли добре, но са допуснали "много тъп гол" срещу Черна гора. "Лъвовете" отстъпиха с 0:1 в Разград на старта на европейските квалификации, като поражението е първо под ръководството на Младен Кръстаич.

"Не беше лек мач, бяха много добре подготвени Черна гора. Добре играхме, тук-таме имахме грешки, които водеха до техни контраатаки. При 0:0 аз трябваше да вкарам, изпуснах този шанс. После натискахме и ни вкараха много тъп гол, който не трябва да става. Много жалко, защото мисля, че хората видяха, че има воля, че има енергия. Не трябва да мислим негативно, след два дни играем в Унгария. Продължаваме напред, това е футболът." каза полузащитникът.

Снимка: Lap.bg

"Не е лесно когато 10 човека са зад топката и стоят в тяхната половина. Имахме 2-3 ситуации, на това ниво, това получаваш. Тези, които имаме трябва да ги вкарваме, за да взимаме такива мачове."

"Черна гора стояха много близо един до друг. Не мисля, че може да се каже, че се страхувахме, защото на такова ниво трябва да играеш умно. Ако правиш грешки, стават контраатаки. Знаем, че ще е по-трудно. Унгария е добър здрав отбор. Трябва да излезем с пълна концентрация.", допълни футболистът на германския Вердер.

Снимка: Lap.bg