на живо

Кръстаич: Трябва концентрация, политиката е за политици

Десподов: Излизаме за победа срещу Северна Македония, няма нужда от много говорене

Политиката е за политици, а тимът ни трябва да запази концентрация, за да победи Северна Македония в Скопие в последния си мач от Лигата на нациите за сезона. Това заяви селекционерът Младен Кръстаич преди срещата, в която футболните национали излизат за задължителна победа, за да си осигурят оставане в четвърта урна на жребия за Евро 2024.

"Искахме победата срещу Гибралтар и я взехме. Сега отново искаме да спечелим, но е много важно да запазим концентрация през всичките 90 минути срещу отбора на Северна Македония. Очаквам утре да бъде по-трудно, защото те са силен противник. Нужно ни е отново да играем с енергия, за да стигнем до добър резултат.", заяви Кръстаич на пресконференцията преди мача на ст. "Тоше Проески" утре от 21:45 ч.

"Трябва да излезем концентрирани на терена и да не ни интересува това, което се говори около мача. Политиката е работа на политиците. Изпълнихме целта за оставане в дивизията, а утре ще опитаме отново да играем атрактивно. Очаквам това от моите играчи, защото те са напълно способни да го направят.", допълни треньорът.

"Със сигурност ще има напрежение, но трябва да си гледаме нашата игра. Скандиранията от трибуните трябва само да ни мотивират да играем още по-добре. Ние приемаме това като тежък футболен мач, а за тях може и да е нещо повече. Трябва да спазваме указанията на треньора, да бъдем дисциплинирани и да играем по-добре от противника.", каза капитанът Кирил Десподов.

"Всички момчета са наясно, че утре излизаме само за победа и за нищо друго. Няма нужда от много говорене в съблекалнята. Трябва да го правим на терена.", добави звездата на "Лудогорец".