на живо

Кръстаич: Следващите два мача не са за точки, но са важни

Формираме отбора, трябва да сме готови, заяви селекционерът

Предстоящите контроли с Кипър и Люксембург не носят точки, но ще са много важни за футболните национали, тъй като продължава изграждането на отбор. Това заяви селекционерът на "лъвовете" Младен Кръстаич преди гостуването на Кипър в Ларнака.

"В последните два мача успяхме да спасим "сезона" и да оставим България, където трябва да бъде. Следващите два мача не са мачове за точки, но са много важни за нас - формираме отбора, млад отбор сме, трябва да сме готови за мачовете, които ни предстоят.", каза Кръстаич на пресконференцията си

"Казах на футболистите, ако има някаква негативна енергия, че трябва да излязат и да играят за родината си енергия и сърце, както го направиха в Лигата на нациите. Със сигурност ще има добри и лоши моменти, аз искам енергия и желание за игра. Искам всички, които са повикани тук да играят за националния отбор."

"Това ни е втори лагер, заедно сме десетина дни. Някои играят в чужбина, други играят в българското първенство. Наясно сме, че можем да изискваме много, но сме заедно много малко време."