на живо

Кристиан Димитров с първи гол за Левски, Мъри недоволен

"Сините" победиха Ботев Враца в контрола

Кристиан Димитров с първи гол за Левски, Мъри недоволен

Левски победи Ботев Враца с 2:0 в контрола, играна на Герена. Двете попадение паднаха в края на мача и бяха дело на Асен Чандъров (79') и Кристиан Димитров (81'), който вкара първия си гол със синята фланелка.

Това бе първата от три контроли, които ще изиграят левскарите в рамките на пет дни. В понеделник възпитаниците на Станимир Стоилов срещат Марица Пловдив, а във вторник – Витоша Бистрица.

Снимка: Lap.bg

Двата мача също ще се играят на Герена - отново от 14:00 ч.

"Ако трябва да съм честен, въобще не съм доволен от сериозността, от динамиката на играта и от желанието на футболистите. Паузата им дадох да почиват и тренировъчният прозорец през седмицата, който не беше на нужното ниво, им се отрази и на терена. В крайна сметка те нямат вина, вината е в нас, треньорите.

Ще имам сериозен разговор върху поведението на терена. Нямахме организация, но имахме непринудена пауза и трябва да търсим проблемите само в нас. Имаме още една седмица с оглед на дългата пауза да намерим ритъма на игра. Имаме още контроли, които трябва да изиграем в значително по-добро темпо", недоволен бе Мъри.

"Аз нямам проблеми с никого, в това число и с вас", каза треньорът по повод ситуацията в ръководството на клуба.

Снимка: Lap.bg

"Няма нещо, което да не съм казал досега. Срещата е предизвикана от нашите привърженици. Аз ще бъда там, защото нямам други ангажименти. И аз, и Ивков сме планети служители, а феновете ни плащат част от заплатата и ние сме задължени да сме на срещата.

Каквито въпроси има, ще отговорим честно и почтено, както сме правили всеки път. Може да се задават всякакви въпроси, затова са тези срещи“, завърши Стоилов относно утрешната среща на стадиона с НКП.