на живо

Любо Пенев: Пред Хебър има 33 точки за печелене (ВИДЕО)

Кметът на Пазарджик Тодор Попов обеща на новия треньор пълна свобода по спортно-техническите въпроси

Хебър официално представи новия си треньор - Любослав Пенев. Той заменя на поста Владимир Манчев и ще работи в екип с Радослав Здравков и Васил Стоилов. В щаба остават треньорът на вратарите Мартин Митев и кондиционният треньор Георги Петров.

Тимът от Пазарджик е на 15-о място в класирането, а основната цел е оцеляването в елита. "Оценявам шансовете за оставане като добри. Това е предизвикателство за мен, аз обичам такива неща. Имаме шансове, аз съм оптимист. Имаме да играем 11 мача, които ни дават 33 точки, това не е малко. С общи усилия трябва да постигнем главната цел", заяви Пенев.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов заяви, че легендарният нападател ще има "пълна свобода" по спортно-техническите въпроси в клуба. Именно местната община осигурява преобладаващата част от бюджета.

За последно Пенев беше треньор на ЦСКА 1948, откъдето си тръгна през декември. В кариерата си той е водил още ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Царско село, националния отбор на България и дублиращия отбор на испанския Валенсия.

Тагове:

@