на живо

Lord of the Rings: Сватбите и разводите на Благо Георгиев

Бившият футболист има 4 деца от три жени, беше сгоден за ученичка

Личният живот на бившия национал Благой Георгиев продължава да интересува мнозина. Преди ден се появи информация, че след само три месеца брак футболистът се е разделил с последната си съпруга Полина Спасова.

Днес е време и за реакцията на дамата, която използва TikTok, за да разясни: „На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени! Дайте ни още малко време“. Двамата се венчаха в края на юни в хотел в родния за красавицата Велинград. Преди време тя изрази своята любов към Благой, като татуира на ръката си две сърца и неговото име.

"Първата ни среща беше неочаквана, във фитнес залата. Тренирах там от година, но никога не го бях виждала. Един ден той реши да дойде по-рано и тогава се случи. Още като го видях да влиза, много ми хареса като мъж", разказа Поли в "Търси се..." по bTV как започва връзката й с Георгиев.

За него това е втори брак. Кадърът на "Славия" се радва на 4 деца от три жени.

Първият бе с богаташката щерка Есмер Омерова, от която има син Елай. Двамата сключиха брак през септември 2015 г. и се разведоха близо 4 години по-късно по взаимно съгласие. След разрива руската танцьорка на танго изтри общите им снимки в социалните мрежи и демонстративно пускаше фотоси на ръката си без пръстен. „Глупаво е да се обиждаш на човек, който не отговаря на твоите чувства. Това е все едно, като да се сърдиш на човек без ръка, че не е хванал твоята“, отговори й българинът. Синът им Елай се роди през юли 2016-а в Москва. Това е третото му дете.

С двама наследника - Йоана и Давид, го дари бившата гимнастичка Христина Витанова. Докато тя е бременна с първото им дете, Джизъса се хваща с певицата Лияна. С фолкдивата са заедно близо 9 месеца. Но когато първо първородната му рожба Йоана се ражда, той се връща при Христина.

След като в крайна сметка се разделя с гимнастичката, Георгиев се сгоди за ученичката Куини-Алис. Тогава чаровницата е в 12-и клас. Според клюките Благой е имал краткотрайна афера и с певицата Гери-Никол.

Четвъртото дете на бившия футболен национал е от плеймейтката Златка Райкова. Малкият Благой идва на бял свят на 1 октомври 2019 г. "Щастлив съм, Златка е човек на когото можеш да разчиташ", доволен от живота бе тогава Джизъса.