на живо

Мъри: Каквото имаше, съм го казал на Константин Папазов

Ники Михайлов отново в групата на "сините"

Наставникът на "Левски" Станимир Стоилов говори преди гостуването на "Ботев" Враца. Двата тима ще играят под връх Околчица утре в 21:00 часа. В групата на "сините" се връща вратарят Николай Михайлов, който пропусна домакинството с "Хебър" (4:0) преди седмица.

Стоилов обаче отказа да коментира срещата на върха в клуба от преди дни. "Срещата беше в клубен вариант. Не е нужно да се обявяват нещата и бе взето решение да не се дават подробности. Когато има решение, ще разберете. Аз каквото имаше да го казвам, съм го казал на Константин Папазов. Индиректно нямам какво да говоря", категоричен бе треньорът на "Левски".

За гостуването във Враца допълни: "Ботев" през тази година значително подобри представянето си, с нов треньор са. Забелязвам голям брой чуждестранни футболисти, което е довело до повдигане на качеството. Те заслужават в момента нужното внимание, но по-важното е как ще се представи нашият отбор. Няма да зависят много нещата от другия тим, ако "Левски" играе на максимум възможностите си", допълни Стоилов.