на живо

Мъри: Скоро ще кажа кой е натрупал дълговете

Собственици и други хвърлиха клуба на кучетата, каза треньорът на Левски преди домакинството на Лудогорец

Lap.bg

"След провала за сделката смятам, че трябва да се обяви съвместна акция за откриване на сметка за погасяване на дълговете. Единствено феновете не изоставиха клуба, а собственици и други го хвърлиха на кучетата. Това са решения, които трябва да се вземат от ръководството.

Снимка: Lap.bg

Смятам, че с по-мащабна акция да излезем. Първо трябва да се каже цялата истина, кой колко дългове е довел. В най-скоро време ще бъде направено. Уморих се. Скоро ще ги знам и аз ще ги обявя", заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов ден преди утрешния двубой с Лудогорец. Мачът на Герена започва в 17:45 часа.

„Нивото, на което игра Лудогорец срещу Андерлехт е толкова високо, че не можем да го оценим. Левски на моменти показва добро лице. Въпросът е ние как ще изглеждаме и да играем със сърце и душа. Утрешният мач ще бъде важен футболистите да покажат, че имат желание да се борят за Левски.

Не можем да измислим оправдание с терените. Казах им, че ще бъде по-трудно, защото в предишните мачове противникът ни не бе на нивото на Лудогорец. Ако играем на максимално ниво, може и да не спечелим. Предишните мачове беше по-лесно“, добави още Мъри.

"Забелязвам, че мен не питате, когато другите са наблизо. Казал съм моето мнение от много време. Левски, както винаги, трябва да се управлява спортно-технически от треньора и изпълнителния директор в кабинета. Със зоркия поглед на ръководството и УС или НС. Не бягам от моите си решения. Казах каквото имам да казвам. Искам в Левски да се случват нещата в разговори за най-доброто за клуба.

Винаги съм готов да споря. Дълги години Левски страдаше от слугинаж. Получаваме заплати, за да пазим интереса на клуба. Имаше различия. Когато не ни харесват какви решения взимаме, да ни уволняват. Ще имам сили, докато хората имат такива да помагат на Левски.

Снимка: Lap.bg

Трябва бързо да се намери решение. Пред Левски имаше три варианта – да намерим няколко спонсори, да търсим нови инвеститори или да продаваме играчи. Ако знаех, че сделката ще пропадне, щяхме да продаваме. Трябва да се види как ще се изчистят ангажиментите към НАП", каза още треньорът на Левски.