на живо

Мъри Стоилов: Нямаме право на слаби игри

Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим, каза треньорът преди домакинството на "Пирин"

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов говори преди домакинството на „сините“ на "Пирин". Мачът е от петия кръг на Първа лига.

„Имаме 24 часа да се подготвим. Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим. Който влезе, трябва да покаже нивото, на което се намира, за да имаме по-ясна картина за състоянието на всички преди евротурнирите. Достатъчно е времето да се възстановим физически, надявам се и емоционално да сме готови", каза Мъри.

Снимка: Lap.bg

"Нашата публика ще вкара бързо отбора в ритъм. "Левски" няма право на слаби игри. Искам горд "Левски". Симпатизирам на "Пирин", защото в Благоевград използват много местни футболисти. Отборът играе уверено и комбинативно. Заслужава да са е елита".

Стоилов засегна и темата с отложените мачове на отборите, които играят в Европа. "Те трябва да избират дали да преместват някои срещи. Разбирам и колегите, които са недоволни от отлагането. Проблемът можеше да се изчисти, ако бяхме седнали на масата и бяхме обсъдили", каза наставникът на "сините".

В групата на "Левски" за неделния двубой са: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Илиян Стефанов, Асен Митков, Филип Кръстев, Марин петков, Уелтън, Роналдо и Билал Бари.