на живо

Наско Сираков: Не атакуваме лично Боби, гледаме Баташкото клане с "Левски" (ВИДЕО)

Васил Божков вече щеше да е изплатил дълговете към НАП, съжалява собственикът на "сините"

Почти всяка седмица гледаме Баташкото клане с "Левски", а атаките ни не са лично срещу Борислав Михайлов, а срещу системата в българския футбол. Това заяви собственикът на "Левски" Наско Сираков в подкаста "Неформално с Георги Петков".

"Всички знаем, че в българския футбол се толерират и се съдийства по определен начин на определени отбори. Да, "Лудогорец" е един от тях. Абсолютно! На "Левски" бяха откраднати прекалено много точки чрез съдийството. Не сме съгласни, че шефът на съдиите Виктор Кашай е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии. Те са абсолютно обвързани и зависими. Една част от тях са абсолютно корумпирани. Боби може да промени много неща, ако иска. Ние промени не виждаме."

"Не съм имал амбиция да бъда президент на БФС. Аз съм горд с работата, която върша в "Левски". В декларацията казахме всичко. Тя не е атака лично към Боби, а към системата в българския футбол. Наложително е да има много сериозни промени. Боби има вина, че допуска хората под него да си развяват коня, най-вече Съдийската комисия. Там всяка седмица гледаме Баташкото клане за определени отбори. Почти всяка седмица е така и срещу "Левски".

"Когато успях да върна Мъри, всичко в "Левски" започна да се променя към добро. С Христо Стоичков се чуваме постоянно и обменяме мисли. За някои той е странен. За мен е малкият Стоичков, който през 1986 година го взеха в националния отбор. Можеше да ти извади очите с потенциала си."

"Васил Божков щеше вече да е изплатил дълговете към НАП. По негово време те бяха погасявани, преди това само трупани. Нашите фенове нямат нищо общо с другите фенове в България. Те са без аналог".