на живо

Сираков пред bTV: Който има разногласия с мен, си тръгва! (ВИДЕО)

Мажоритарният собственик на Левски отправи ултиматум към ръководителите

Наско Сираков отправи ултиматум към ръководителите в Левски. "Който има разногласия с мен, си тръгва!", обяви мажоритарният собственик на клуба в специално интервю пред bTV.

В Бургас, Сираков откри информационна кампания по повод увеличаването на капитала на клуба. Утре обиколката му продължава в Сливен.

"Супер доволен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са доволни. Бъдещето на клуба е все още трудно и тежко, но има достатъчно светлинка в тунела.", коментира Сираков.

"Ще се справя, но не сам, а с помощта на абсолютно всички левскари. Който има разногласия с мен, си тръгва или ще започне да гледа в моята посока! Това е единственото, няма как."

"Мъри Стоилов, според мен, е на страната на Левски.", каза още силният човек в столичния гранд.

Сираков е в обтегнати отношения с изпълнителния директор Ивайло Ивков, след като последният разкритикува остро начина на управление на Левски.

Ивков беше принуден да показва пред медиите офертите за двама основни играчи на "сините" - Андриан Краев и Хосе Кордоба. Действията му бяха в отговор на твърдението на Сираков, че информацията за постъпили предложения в размер на около общо 6 млн. лв. е лъжа.

Треньорът Станимир Стоилов на няколко пъти индиректно подкрепи Ивков, увеличавайки напрежението на Герена.

Снимка: Lap.bg