на живо

Нестор Ел Маестро: Изнесохме мастърклас, 2:0 е твърде малко

Футболистите вярват в мен, вярват един на друг, а аз вярвам в тях

Първото полувреме беше мастърклас от наша страна. Не искам да казвам какъв трябваше да е резултатът, защото уважавам Локомотив Пловдив. Те играят фантастичен футбол тази есен, но 2:0 е твърде малко. През второто също бяхме по-добри, можехме да вкараме, но контролирахме мача и се прибираме в София с 3 точки.

Така треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира категоричната победа над лидера в Първа лига като гост на Лаута. "Червените" записаха пета поредна победа и гледат с оптимизъм към дербито с Левски в събота. 

"Нямам контрол как играят другите отбори, но гледаме мачовете им, анализираме ги и намираме различни решения всяка седмица. Доволен съм от агресията, но да играеш така, както ние днес, се нуждаеш от смелост. Да се защитаваш толкова високо изисква кураж. Футболистите вярват в мен, аз - в тях, те вярват един в друг", не скри задоволството си специалистът.

"Изглеждаме добре, печелим всяка седмица, победихме най-добрия отбор досега в първенството. Не мисля обаче, че това има нещо общо с предстоящия мач с Левски."