на живо

Николай Костов: Левски е разделен, феновете също

Трябва да обичаме повече самите футболисти и отбора

Нашият клуб е разделен, даже нашите почитатели са на два полюса. Това призна треньорът на Левски Николай Костов след победата с 3:1 над Дунав в Русе в 1/16-финал за Купата на България.

"Доволен съм от крайния резултат. Не съм доволен, че останахме с 10 играчи и трябваше да хвърлим толкова много енергия последните минути. Предстоят двубои пред отбора. Трябва да поздравя футболистите и на двата тима, тъй като стана динамичен и добър мач."

"Нашите футболисти в атака винаги се представят много добре. За съжаление изпускаха моменти, но тези моменти ние ги създаваме чрез играта. Сигурен съм, че ще подобрим и реализацията. Трябва да сме по-големи оптимисти, тъй като футболистите в предни позиции са действително добри. Трябва да им имаме по-голямо доверие".

"Исках да избегна тези разговори за напрежение. Нашият клуб е разделен, даже нашите почитатели са на два полюса. Това влияе на самочувствието на играчите. Те също виждат подкрепата по своя си начин. По-добре да останат без коментар тези въпроси. Мисля, че напрежението ще изчезне, когато се обединим, когато започнем да обичаме повече самите футболисти и отбора", завърши Костов.