на живо

Николай Костов: Нужна е подкрепа за Сираков и Боримиров

Левски трябва да намери начин да се обедини, смята вече бившият треньор на Левски

Левски трябва да намери начин да се обедини. А Наско Сираков и Даниел Боримиров, които управляват нашия клуб, е нужно да бъдат подкрепени. Това обяви Николай Костов след 1:0 над Лудогорец - последния му мач като треньор на Левски.

"Доволен съм от празничната атмосфера, която се създаде в този мач. Още когато нашите играчи видяха състава на Лудогорец, им стана ясно. Започнахме лежерно, действахме мудно и всичко беше предвидимо. През второто полувреме вдигнахме малко оборотите." 

"Изчистихме толкова много задължения, разделихме с толкова много важни футболисти. Не мисля, че в днешния ден трябва да говорим за тези неща. Беше много сложно да работим с екипа ни, на който благодаря, тъй като се справихме със своите задачи."

"Няма смисъл да връщаме лентата назад. Във футбола се променят нещата доста често Нямахме добра среда, в спорта това е много сложно - да мотивираш играчите, тъй като те изпълняват много сложни задачи. "Имаше много мачове, в които беше неприятно да има такива разминавания между публиките и такива скандирания, които няма как да не рефлектират върху футболистите, които са доста млади."

"Благодаря на всички, които са вярвали в отбора и в мен и са ни подкрепяли. Заминавам си от отбора с малко неудовлетворение, защото не успяхме да се класираме за евротурнирите, за което съжалявам."

"Любовта спасява всичко. Левски трябва да намери начин да се обедини. Това нещо трябва да престане. Много е сложно в такава среда да играеш красив футбол, те даже го