на живо

Николай Костов: Подобрихме много неща (ВИДЕО)

"Охене все едно е бил с нас от две години. Но с бразилеца трябва да бъдем по-търпеливи"

Николай Костов: Подобрихме много неща (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Николай Костов сподели, че лагерът в Турция е бил "дълъг и ползотворен" и смята, че отборът е подобрил много неща в играта си.

"Дълъг и ползотворен обаче този път, много добре, че лагерът беше дълъг. В Правец през лятото не можахме да се подготвим добре. Този път имахме по-добра възможност. Мисля, че подобрихме много неща в нашата игра.

Естествено в началото на лагера имахме някои неудачни в контролите изяви, но даже и тогава имахме добри епизоди, така че давам една добра оценка.

Имаме спокойни играчи в момента, тъй като самите те чувстват, че са добре подготвени физически. За наша радост завършихме с добри резултати, така значи и психологически", каза Костов, а за напусналите играчи допълни:

"Всички тези играчи, които напуснаха, са важни, тъй като, когато един нов играч влиза в отбора, не може веднага да се напасне. Необходимо е време. Охене все едно е бил с нас от две години. Но с бразилеца (бел. рез. - Фабио де Лима Коста)трябва да бъдем по-търпеливи и по-внимателни, тъй като може би му трябва време за адаптация.

Това не означава, че не е добър футболист. Това текучество, постоянно влизане и излизане на играчи, малко пообърква нещата, но ние трябва да се съобразяваме с това, което е в момента", добави наставникът на Левски.

"Очаквам да се представим много добре и по най-бързия начин да се нагодим към по-различното време, което е тук.

Снимка: Lap.bg

Терените не са толкова добри в момента, така че по най-бързия начин да успеем да влезем в нашата почва", допълни Илиян Стефанов.