на живо

Николай Костов за Краев: Да не задълбаваме (ВИДЕО)

Не можем да подценяваме никой от отборите, каза треньорът на Левски преди мача с Арда

Николай Костов за Краев: Да не задълбаваме (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Николай Костов отказа да коментира ситуацията с Андриан Краев.

"Предпочитам този въпрос да остане без отговор, защото ще задълбаем. Не е сега моментът преди мача да отклоняваме вниманието си", категоричен бе наставникът.

Низвергнатият от "сините" национал заради отказа си да поднови изтичащия през лятото договор, а преди дни се заговори, че е провалил трансфер в Ростов.

Утре "сините"приемат Арда. Мачът на "Герена" започва в 17:45 ч.

Снимка: Lap.bg

"Абсолютно съм убеден, че ще подходим много сериозно, не се съмнявам, че ще направят това нашите играчи. Нямаме някакви кой знае какви предпоставки да си мислим, че можем да подценим някой от отборите.

Де факто изграждаме нов отбор и изграждаме нов колектив. Излизаме с цели да сме на максимум във всеки един мач. Големи притеснения нямаме, Хосе Кордоба е важен, но имаме играчи, които ще го заместят достойно. Най-вероятно и някой от новите попълнения ще вземе участие.

Имаме информация, че ще има голямо присъствие на този мач. Има голям интерес. Ще победим заедно Арда, надявам се. Дано да стане празнична атмосфера", заяви Костов относно предстоящия двубой.

Снимка: Lap.bg

"Има вероятност да имаме нови попълнения, работим по това. Имаме работа по окомплектоването на отбора. Левски търси спасението при нови футболисти, но това не винаги се случва добре", завърши треньорът.