на живо

Николета Лозанова показа бебето (СНИМКИ)

Любимата на Николай Михайлов благодари за подкрепата

Половинката на Николай Михайлов - Николета Лозанова, най-после показа бебето. Красавицата, която стана майка преди 10 дни, направи това с емоционална публикация в социалните мрежи.

Тя сподели, че раждането на малката Борислава - кръстена на дядо си - героят от САЩ '94 и бивш президент на БФС Борислав Михайлов, е едно малко чудо, появило се на бял свят след 2 години борба.

"Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост... Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!", сподели Лозанова в социалните мрежи.

"Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци..."

"Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни... Ето защо от цялото си сърце, благодаря на екипа от болница @acibademcityclinic и специално на доц. Нашар, доц. Марков, д-р Атанасова, д-р Татаров и д-р Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани. Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури."

"Единствено в болница „Мемориал“ в Истанбул откриха проблема ми, а след това много скоро забременях. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Благодаря на нашия здравен консултант Н. Ханджиев от „Турмед“, който ни запозна с проф. Шахин. От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Калчев от @mc_dr_kalchev да следи моята бременност. Един човек с голямо сърце и истински професионалист, точно като д-р Чучумишев от същия център. Искам да изкажа благодарности и на проф. Д.Марков и д-р Л.Христов."

"И стигаме до края, където идва момент за Николай... Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа."

"Благодаря и на теб, Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай, осмисли целия ни свят! Благодаря!", написа НиЛо.

Вратарят на Левски също излезе с пост за радостното събитие:

"Още от миналия век, буквално, бяхме едно цяло... вече “цялото” е съвсем завършено и напълно съвършено! “Б......”, като “Борислава”, но и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!"

"На първо място на жената, която години наред ми показва какво е истинска любов, а сега и какво е “смисъл”, дарявайки ме с НЕЯ!"

"Благодаря и на семейството ми, че бяха до нас от “старта” до “финала”, както и на всички, които ликуват и празнуват с нас най-голямата “победа” - да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие!"