на живо

НКП и Тръст "Синя България" подкрепиха бунта на "Левски"

Още призиви за пълни трибуни въпреки наказанието

Националният клуб на привържениците на "Левски" и Тръст "Синя България" подкрепиха безрезервно позицията на "сините" след наложеното от БФС наказание.

Заради случилото се на националния стадион "Васил Левски" в мача срещу ЦСКА, "Левски" бе наказан с един мач пред празни трибуни, но от клуба скочиха на БФС и заявиха, че няма да се подчинят, подканяйки феновете да напълнят трибуните за следващия домакински двубой с "Ботев" Пловдив.

"Двойният аршин в българския футбол, гарниран с професионално подпийване и припадане на публични места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха дотам, че футболът в България да бъде трагична пародия на най-популярния спорт, а националният ни отбор да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от големия проблем", гласи част от публикацията на НКП.

От Тръст "Синя България" за пореден път отправиха "призив към ръководството на футболната ни централа да освободи българския футбол от присъствието си."