на живо

Нова бразилска перла в Разград (ВИДЕО)

Лудогорец представи петото си зимно попълнение

Нова бразилска перла в Разград (ВИДЕО)

Нова бразилска перла в Лудогорец! Това е крилото Кайо Видал, играл за последно под наем в местния елитен Баиа. Единадесеткратните шампиони финализираха успешно преговорите с Интернасионал за халфа и той вече е в България. Именно грандът от Порто Алегре държеше правата на Видал.

Фланговият футболист премина медицински изследвания и фитнес тестове в София, като по-късно днес пристигна в Разград, където бе представен от Лудогорец.

Снимка: ludogorets.com

Кайо Видал е на 22 години и до момента е играл в Интернасионал и Баиа, който наскоро купи Сисиньо и Каули Оливейра. С екипа на гранда от Порто Алегре Видал е записал 61 мача, като е отбелязал 5 гола. За Баиа има 11 срещи.

"Пожелавам успех на Кайо Видал. Привличането му не бе лесно, всички страни направихме достатъчно компромиси. Благодаря на клубовете и мениджърите, както и на самия футболист за успешното завършване на сделката", заяви спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков.

Снимка: ludogorets.com

"Моята мечта бе да играя в Европа в голям клуб. Ето, че я осъществявам", коментира Кайо Видал.

Той е петият нов, привлечен за пролетния дял в първенството, след португалеца Диниш Алмейда, аржентинеца Франко Русо, испанеца Пипа и бразилеца Раи.