на живо

От ЦСКА 1948 за ЦСКА: 250 билета по 30 лева

Ще влезе ли отново в употреба имотът на бай Стефан в Бистрица?

Двеста и петдесет билета на цена 30 лева отпуска ЦСКА 1948 на ЦСКА. Двубоят от 24-ия кръг на Първа лига ще се играе в събота на стадиона в Бистрица.

Ето какво написаха домакините:

"На 09.03.2024 за ЦСКА предстои домакински двубой от XXIV кръг на efbet Лига. От днес (06.03) билети за домакинските фенове ще бъдат пуснати в продажба в клубния магазин на ЦСКА, намиращ се на бул. "Джеймс Баучер" 12.

В съответствие със сигурностните мерки, максималният брой билети, които ще могат да бъдат закупени, ще бъде ограничен до два. Пропуски за срещата ще бъдат достъпни за закупуване единствено от членове на клуба в деня на събитието.

За домакинските привърженици ще бъде отворен само входът откъм големия паркинг. Цената на билет е 30 лева, като ВИП пропуските са с цена 40 лева.

За гостуващите фенове са предвидени 250 билета, които ще бъдат пуснати в продажба до петък следобед и ще могат да бъдат закупени в мрежата на eventim. В деня на мача няма да има възможност за закупуване на билети за гостуващия сектор. Молим всички фенове, които вече са си закупили билет, да пристигнат по-рано на стадиона поради използваната турникетна система."

При последния сблъсък на двата отбора в Бистрица се стигна до напрежение, след като гостуващата агитка протестира заради малкото билети (200) и високата цена (30 лв.) В крайна сметка феновете на ЦСКА изгледаха двубоя от имота на добилия популярност бай Стефан, а на следващия ден ремонтираха оградата му, съборена при радостта от победния гол.