на живо

Приятелката на Неделев за трансфера: Тотална лъжа

Другите подробности ще излязат скоро, допълва любимата на играча

Приятелката на Тодор Неделев – Анита Терзийска взе отношение по повод неговия трансфер от Ботев Пловдив в Лудогорец. Тя писа на стори в социалната мрежа в Instagram, където обяви, че скоро ще излязат повече подробности относно неговото преминаване в редиците на разградчани.

Сделката между двете страни бе осъществена в последния възможен ден за трансфери в Първа лига и се оказа шокираща за пловдивчани. Ето какво написа Терзийска:

Не понасям несправедливости и то към толкова добър човек като Тодор! Най-удобно е да кажете, че е имал предложение за нов договор (с "по-добри" условия, нали?!)

Тотална лъжа! Другите подробности ще излязат скоро, щом ще си казваме истината! Не сме длъжни да се обясняваме, но феновете го заслужават!

Тодор е доказал неколкократно през годините, че не е меркантилен и играе в Ботев за емблемата и за своите фенове! Бил е до тях и в добро, и в лошо, никой друг не е бил толкова лоялен години наред!

И последно искаме да благодарим на ръководството на Лудогорец, за показаното уважение и професионално отношение към Тодор.

Часове след трансфера самият Неделев се появи на клубната база в Коматево, където се богува с феновете на „канарчетата“.