на живо

Провал на срещата между "Левски на левскарите" и Наско Сираков (ВИДЕО и СНИМКИ)

Процесът е на загробване и на клуба. Сираков явно го е страх", каза пред медиите Димитър Костадинов.

Провал на срещата между "Левски на левскарите" и Наско Сираков (ВИДЕО и СНИМКИ)

Предвидената за днес среща между феновете на Левски и собственикът Наско Сираков няма да се проведе.

Босът на "сините" трябваше да дискутира актуалното състояние на клуба с представители на Националния клуб на привържениците и сдружението "Левски на левскарите", но в крайна сметка това няма да се случи днес.

Снимка: Lap.bg

Срещата бе насрочена за 10:30 часа в офисите на "Герена", но в крайна сметка пропадна заради недопускането на медии и повече фенове на разговорите на улица "Тодорини кукли".

На касите на Сектор „Б“ се бяха събрали около 50 фена на тима в очакване на развитие.

Снимка: Lap.bg

"Не желаем срещи на тъмно и с малък брой хора, които да бъдат баламосвани. Процесът е на загробване и на клуба. Сираков явно го е страх", каза пред медиите председателят на сдружение "Левски на левскарите" Димитър Костадинов.

"Открита среща за феновете и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите, за да може всички левскари да се информират какви са отношенията и какво се случва. Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици.

Така че оправдания от рода, че няма къде, не вървят. Сегашните собственици явно нямат нужда от среща", допълни още Костадинов.

Снимка: Lap.bg

"Наско Сираков не желае да се изправи пред публиката на Левски. Не се борим срещу Наско Сираков. Не сме против личността Наско Сираков. Ние се борим срещу модела "бащица". Той е бащица в управленска и финансова несъстоятелност. Левски е зависим от една компания. Ние показахме, че с Ивайло Ивков и Станимир Стоилов можем да създадем модел, който доведе до добри резултати.

Не желаем да правим срещи на тъмно и без медии. Ние държим да правим всичко пред медиите на светло. Не желаем да се превръщаме отново и отново в съучастници и проводници, в които да предаваме на левскарите вредни и нечестни обещания за светло бъдеще", добави председателят на сдружение "Левски на левскарите".

Снимка: Lap.bg

"Надяваме се най-големият голмайстор на Левски да събере чест и достойнство и да се изправи пред феновете. Ето какво бихме го питали: След като мажоритарят твърди, че се ползва с доверието на 99% от левскарите, защо го е страх да се изправи пред демократичен избор на президент?

Говореното през медиите не е най-добрият начин. От доста дълго време го правим по този начин, защото няма друг вариант".

Снимка: Lap.bg

Припомняме, че организираните привърженици на Левски започнаха протестите си срещу ръководството след турбулентната пролет и освобождаването на треньора Станимир Стоилов, изпълнителния директор Иво Ивков и члена на Надзорния съвет Петър Ганев.

Напрежението между Сираков и феновете се увеличи след две пресконференции преди повече от седмица, в които последователно "Левски на левскарите" стартира подписка за акциите, а голмайстор №1 в историята на клуба, отказа категорично да ги даде.

Вижте още във видеото.