на живо

Илич: Не съм доволен единствено от резултата (ВИДЕО)

Футболистите ми играха добре, имахме 3-4 положения, заяви треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че е останал доволен от представянето на своите играчи при загубата с 0:1 от Лудогорец в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Сръбският специалист каза, че е останал разочарован единствено от резултата.

"Атмосферата наистина беше страхотна. Стадионът беше пълен за първи път откакто съм тук. При такава атмосфера футболистите със сигурност дават много повече от себе си."

Снимка: Lap.bg

"Днес съм изключително доволен от това как моите футболисти играха. Не съм доволен единствено от резултата. Моето субективно мнение е, че и в двата мача срещу Лудогорец играхме много по-добре, но загубихме. Важното е, че самите футболисти видяха, че могат да игртаят не само като равни с Лудогорец, но дори и по-добре."

"Играл съм големи мачове в Сърбия и Турция. Навсякъде се случва това по трибуните, но никъде не се прекъсва така двубой."

Снимка: Lap.bg

"Този гол, който получихме е вторият от корнер от началото на сезона. Просто се случи. Миг недобра концентрация. Продължаваме напред."

"Дерби мач е, а във всеки такъв има прекъсвания на играта и спирания. Днес ЦСКА имаше 3-4 много добри положения. Но в големите мачове ти е достатъчен и един шанс, който трябва да оползотвориш.", коментира още Илич.