на живо

Саша Илич: Подкрепям Йомов, много му е тежко

В ЦСКА трябва да идват играчи, които да направят разликата, "Лудогорец" и "Левски" са най-добрите отбори, каза треньорът на "червените"

Lap.bg

"Георги Йомов приема много тежко случилото. Той е много важен футболист за ЦСКА. Той има моята подкрепа. Говорил съм с него няколко пъти. Знам, че му е много тежко. Той се намира в период от живота, който не е добър за него", каза треньорът на ЦСКА Саша Илич по адрес на национала Георги Йомов, който е заплашен да не играе 4 години заради употреба на анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон - хлорирано производно на метилтестостерон.

Утре "червените" гостуват на "Спартак" във Варна, а съдийската тройка ще бъде от Хърватия.

Снимка: Lap.bg

Илич говори и по темата за очакваното ново попълнения Марселино Кареасо: "Не знам, не съм запознат докъде са стигнали нещата. Има време до края на трансферния пазар. Аз съм на мнение, че в ЦСКА трябва да идват играчи, които да могат да направят разликата. Всеки един такъв футболист е добре дошъл в ЦСКА. Калоян Кръстев и Митков бяха преотстъпени на "Берое", където ще могат да играят по-често. Гледах "Левски" - "Лудогорец". Това са два от най-добрите отбора в България. Имат много качество. Нашата цел е да се борим с тях за върха в България", каза Илич.