на живо

Шеф на ЦСКА: 100-процентова дузпа срещу Хайнц (ВИДЕО)

Жуниор е със счупена челюст, оперират го

Шеф на ЦСКА: 100-процентова дузпа срещу Хайнц (ВИДЕО)
 

"Нашите футболисти не репликират на съдиите, защото имат глоби за това нещо. Ние сме единственият отбор, който не коментира съдиите, но става натрупване на грешки, което натежава.

Първото полувреме 100-процентова дузпа срещу Хайнц", коментира изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов след загубата на "червените" от Черно море с 0:1.

"Футболистите дадоха максимума от себе си, искаха да победят. Лошо се разви мача за нас. Първото полувреме беше равностойно, но получихме червен картон и мачът се обърка. След това допуснахме и гол и стана трудно за обръщане. Знаем си нашите проблеми. Футболистите дават максимума от себе си във всеки мач, но не се получава. От второ място отидохме на бараж. Това е футболът.

Снимка: Lap.bg

Искам да кажа, че ние първо гледаме нашата игра, ние какво правим на терена, но в последно време прекалено много съдийски грешки и то в наш ущърб. Не говорим за съдийството, но днес имаше чиста дузпа недадена. После се даде дузпа, която се отмени заради спорно нарисувана засада. Тези грешки натежават, една грешка може да реши мача", каза още Филипов.

"За предпочитания не може да говорим. Който и да е ще играем и трябва да го победим. Това е един мач, в който всичко може да се случи. Нашето желание да спечелим и да се класираме за Европа. В края на миналата година ние не станахме шампиони заради една точка срещу Лудогорец. Не сме очаквали, че така ще се развие шампионатът сега. Работим и се надявам да имаме друг облик.

Със сигурност ще има много нови неща - моделът на управление ще е друг, начинът на работа ще е друг. Има много напускащи футболисти, други ще дойдат... Това е в реда на нещата. Ще има много промени и те трябва да се направят постепенно. Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е треньор и ние сме плътно зад него", завърши един от шефовете на "армейците".

Снимка: Lap.bg

В същото време стана, че Веслен Жуниор е със счупена челюст и ще бъде опериран. До дни пък ще се разбере дали Илиан Илиев ще остане начело на Черно море.

Баражът за Европа ще се играе на 31 май, домакин е ЦСКА.

Снимка: Lap.bg