на живо

Десподов за Стоичков, ЦСКА и личния си живот (ВИДЕО)

Звездата на "Лудогорец" и капитан на националния отбор с откровено интервю пред bTV

Десподов за Стоичков, ЦСКА и личния си живот (ВИДЕО)

Футболист №1 за годината Кирил Десподов отвори вратите на дома си за екип на bTV, за да разкаже своята история. Тази, която е извън рамките на ежедневния новинарски поток и тази, която виждаме на терена. Само най-близките му знаят неговите страхове, любими песни, болезнените спомени и желанието да дарява за различни каузи.

Сега Десподов отговоря на всички въпроси по всякакви теми. От това защо е бил на ръба да спре с футбола още преди да започне същинската част от кариерата и кой го е разубедил.

Снимка: pfclitex.com

През колоритни истории с Христо Стоичков от общия им престой в "Литекс", несполуките в Италия и защо трансферът в "Каляри" не сработи, кой е любимият му гол и как реагира на македонските писания, че е техен сънародник.

Звездата на "Лудогорец" и капитан на националния отбор говори открито и без задръжки и за личния си живот. Как реагират у дома на постиженията му, има ли си приятелка, как жонглира между славата и личния живот и кои клишета за футболиста не важат за него.

Десподов ни прие в дома си в Кресна, разказвайки до всеки един детайл за житейския си и професионален път до момента, като изрази желание и да опита отново късмета си в чужбина. Всичко от споменатите теми може да чуете лично от него във видеото, подготвено за предаването "120 минути".

Цялото интервю с Кирил Десподов: