на живо

Стефанов: Толкова ни ощетиха, че да ти се прииска да скочиш от Телевизионната кула

На треньора дупе да му е яко, заяви босът на Славия

Стефанов: Толкова ни ощетиха, че да ти се прииска да скочиш от Телевизионната кула

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се оплака от съдийството на официалната си пресконференция преди старта на зимната подготовка.

"Ако всичко е ок, феърплей в първенството и ако се решава с това, което може на терена, ние сме си говорили, колко точки Славия е минус от чужди прегрешения. Да, нямаше да сме в тройката, защото аз сбърках, направих грешката, която си поправихме. След идването на Загорчич имаше толкова ощетяване, че ти идва да скочиш от Телевизионната кула. Случва се. Каквото за всички, това и за нас. Ще се постараем да постигнем максимума с това, с което разполагаме."

Снимка: Lap.bg

"Чака ни работа. От това как ще си свършим работата, зависи как ще се представим през пролетта. Ние сме клуб, който не променя традициите си, работим заедно, стараем се да създаваме наши кадри, наши футболисти. Предимно с български футболисти. Радвам се, че старши треньорът не държи да взема чужденци със съмнителни качества. Работи с нашите млади играчи и това рано или късно, ще даде резултат. Да е жив и здрав, дупе да му е яко и да стяга редиците, защото го чака много работа.", продължи Стефанов.

Босът на "белите" призна, че е искал националът Радослав Кирилов да се завърне. Той коментира и бъдещето на вратаря Светослав Вуцов.

"Разговарях няколко пъти с Цветомир Найденов. Имахме договорка Радослав Кирилов да се върне. Каза ми, че е продал няколко играчи и е решил той да бъде основен футболист в ЦСКА 1948. Той е тяхна собственост и те решават. Той искаше да се върне, ние също. Така обаче се развиха нещата с настоящия му отбор. Всичко може да се очаква. Всякакви неща се случват на този свят."

Снимка: Lap.bg

"От вас чувам, че към Вуцов има оферта от Германия. Никой не се е обаждал. С клуба никой не е разговарял. Светльо има мениджъри. Не са се обадили и те. Нищо не отговаря на истината.", обърна се той към журналистите.