на живо

Надежда за онкоболните - Стилиян Петров и с DMS за каузата (ВИДЕО)

Благотворителният мач - 6 септември, 17:00 ч., пряко по bTV Action

Надежда за онкоболните - Стилиян Петров и с DMS за каузата (ВИДЕО)
 

Фондация "Стилиян Петров" вече има активен DMS (Donors Message Service) за дарение. Всеки, който има желание да подкрепи каузата на един от най-обичаните български футболисти, да застане до хората, борещи се с онкологични заболявания, и да им дари надежда, може да го направи, като изпрати SMS с текст DMS STAN. Цената на всяко едно съобщение е 1 лв.

"Вълнувам се, че Фондация "Стилиян Петров" предоставя още един начин за подкрепа на всички онези, които преминават през тежък период в своя живот. Вярвам, че ще успеем да им бъдем в помощ.", сподели Стилиян Петров.

На 6 септември от 17:00 ч. по bTV Action, водени от капитана, световни и европейски шампиони, носители на КЕШ и трофея от Шампионската лига, първенци на Англия, Германия, Италия, Шотландия и Франция, носители на "Златната топка", "Златната обувка" и куп други звездни отличия ще се съберат в центъра на София, за да покажат, че по-силна от болката е само… надеждата!

"Благотворителният "Мач на надеждата" ще бъде специално събитие за всички онези, които се борят с коварната болест. Убеден съм, че ще им дадем сили, кураж, но най-вече – надежда", допълни още рекордьорът по мачове с националната фланелка на България.

Повече за DMS кампанията на Фондация "Стилиян Петров" научете ТУК.