на живо

Стилиян Петров: Най-важната награда е да видим Тодор Неделев здрав

Приз просълзи футболистът на "Ботев"

Lap.bg

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в борбата му за президентското място в БФС, коментира церемонията за „Футболист на годината“.

Ето какво написа бившият капитан на "лъвовете" в профила си във Facebook:

"Футболист на годината за 2022 година отмина. Честито на всички футболисти, взели награда и получили признание за техния труд, през тези месеци изпълнени със трудности, лишения, незабравими моменти и усмивки.

Снимка: bTV

Надявам се, че много скоро, нашите таланти ще бъдат оценени и от чуждите клубове и медии за техните заслуги и постижения като футболни таланти. Най-хубавата и важна награда за всички нас фенове, бивши и сегашни футболисти е да видим Тодор Неделев здрав и готов за нови битки!"

В неделя вече Неделев бе удостоен със специалната награда "Лъвско сърце - Трифон Иванов" на Българската асоциация на спортните журналисти, която го просълзи.

Той получи тежка черепна травма на 10 юни миналата година при катастрофа с автобуса на националния отбор в Тбилиси, където предстоеше мач с Грузия за Лигата на нациите.