на живо

Стоичков: Аз ще вкарам първия багер на "Армията" (ВИДЕО)

"Гриша Ганчев е с много голямо сърце и е мека Мария"

Стоичков: Аз ще вкарам първия багер на "Армията" (ВИДЕО)

Голмайсторът на световното първенство в САЩ 1994 Христо Стоичков потвърди, че реконструкцията на стадион "Българска армия" ще започне на 11 декември.

Носителят на "Златната топка", който е сред акционерите на ЦСКА, беше гост в подкаста "Код Спорт", където беше попитан какво ще се случи с "Армията".

Камата заяви категорично, че още на другия ден след мача с Лудогорец на стадиона ще влезе първият багер.

"Питайте го г-н Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, щом държавата ти казва "окей", щом министерството казва "окей", щом общината казва "окей", ще трябва да държа сметка на някакъв, който нито копа, нито реже, нито нищо (б. а. - визира жалбата срещу реконструкцията на "Армията").

Да излезе и да каже този "някой". Като няма да каже, кога свършват мачовете? На 10 декември ли? Значи на 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите и са започнали да копаят, пък нека някой иде да се обажда и да се оплаква.

На 11 декември е първият багер, който лично аз ще го вкарам вътре - да знаят, още отсега им го казвам. За това е Гриша Ганчев, той е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Много му е голямо сърцето и е мека Мария, понякога трябва гьостерицата да играе. Той за ЦСКА, за спорта - обича. "Армията" ще бъде едно бижу. Това цялото, вижте само какво нещо ще бъде", каза футболната легенда.