на живо

Стоичков мания в Бургас (ВИДЕО+СНИМКИ)

Дълга опашка се изви за селфи с легендата

Стоичков мания завладя Бургас. Стотици хора присъстваха на откриването на първия магазин на марката на легендарния нападател. Сред гостите бяха Димитър Димитров-Херо, Христо Порточанов, треньорът на вратарите на националния отбор Любомир Шейтанов и др.

Повече от два часа Камата се снима с всеки един, пожелал да си направи селфи със звездата. Сред желаещите да се щракнат с легендата него имаше фенове от всички възрасти.

"Откривам първия за Бургас магазин с моята марка, но той е четвърти в страната, номерът съм го избрал нарочно, защото не съм забравил 1994 г., когато една малка България стана четвърта в света", каза Христо Стоичков.

Както и вчера когато раздава автографи на книгата си припомни, че сантиментът го е довел отново в Бургас, където е бил един от първите му мачове с националния юношески отбор.

"Не съм забравил един от първите ми мачове тук в Бургас, където дебютира един много голям мой приятел, който не е между нас, лека му пръст на Трифон. Последният мач в моята кариера беше тук в Бургас", каза Стоичков.