на живо

Стоилов: Ако Левски не е първи, класирането не ми е интересно

На футболистите всичко им е наред откъм условия и финансиране, каза треньорът на Левски

Lap.bg

"Ако Левски не е първи, класирането не ми е интересно", каза треньорът на сините Станимир Стоилов преди директния сблъсък за Топ 6 срещу Арда. Илиян Стефанов със сигурност отпада за гостуването в Кърджали, а Роналдо е под въпрос.

"Най-важно е отборът да затвърди победите. Срещу много по-силен противник, е важно да го направим. Не съм се вглеждал в класирането, особено като не сме на първо място. Не ми е интересно. Важно е да трупаме победи, дългата ни серия без успехи не се отрази сериозно в класирането. Който успее да спечели три точки, ще е много добре за него. Добра игра с победа, към това трябва да се стремим", каза Мъри.

"Очаквам привържениците да са на стадиона и отново да подкрепят любимците си. Трябва да се стигне до крайните възможности на играчите, за да спечелим срещу отбор като Арда, иначе можем да имаме проблеми. На футболистите всичко им е наред откъм условия и финансиране, те трябва да мислят само за представянето на терена, техен ангажимент е да побеждават, всички други проблеми са решими", каза още треньорът на "сините".