на живо

Стоилов: БФС да помисли върху промяна на някои от правилата

"Левски" има позиция, която подкрепяме, заяви треньорът на "сините"

"Левски" има позиция, която всички в клуба подкрепят, по темата с наказанието, наложено от БФС. Това заяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов, като допълни, че от родната футболна централа трябва да помислят върху промяна на някои от правилата.

"В декларацията изразихме нашето мнение в ситуацията. "Левски" си има позиция, която е излязла, щом е там, значи я подкрепяме. БФС също трябва да помисли върху промяна на някои от правилата и да бъдем по-гъвкави и отзивчиви един към друг.", отговори Мъри на въпрос на bTV след благотворителния мач срещу "Левски" Карлово.

"Всяко присъствие на "Левски" в България носи радост на хората, най-вече на децата. Беше много добра инициатива, дано сме събрали някакви средства, които да помогнат на хората в беда. Винаги е добре "Левски" да гостува в Карлово, още повече, че това е родният град на нашия патрон. Заслужават си такива мачове, най-вече заради младите хора."

"Идеите са да обикаляме в България, да връщаме вярата на хората в отбора, да ни виждат и да има обединение, тъй като в последните години, поради слабите резултати и недостатъчното добро управление, "Левски" имаше съмнения в самия клуб. Шеху на този етап се старае да участва в отбора, има напредък в неговата кондиционна подготовка. Общо взето съм доволен, че се получи една добра подготовка за играчите, подходиха изключително сериозно.", коментира още Стоилов.