на живо

Стоилов каза дали напуска Левски (ВИДЕО)

След контролата срещу Витоша (Бистрица)

Стоилов каза дали напуска Левски (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Станимир Стоилов отговори на появилите се слухове, че може да напусне "сините" след съботното дерби с Локомотив (София) от 25-ия кръг на Първа лига.

"Отдавам ги на интереса към Левски. Много от нещата се преекспонират. Ние сме демократична държава и всеки може да говори каквото си иска. Отдавам го и на понякога недотам здравата обстановка и постоянните разговори, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо.", заяви Мъри след контролата с Витоша (Бистрица), спечелена от столичния гранд с 4:0.

Снимка: Lap.bg

"С оглед на двамата наказани и контузията на Илиян Стефанов е нормално да попадне някой от младите в групата. Който показва добри качества, да заповяда. Всичко се вижда на зеления терен."

"Темата с младите е тънка и сложна в българския футбол. Много по-лесно е да играеш в отбори с по-малки изисквания и критерии. Тук младите трябва да скачат повече.", каза още наставникът на Левски, след което се оплака от програмата.

"Предпочитам официални мачове, а не контроли. Не може при 8 отбора, които играят четвъртфинали, другите да стоят 20 дни. Играем с Локомотив (София) и след това още 10 дни нямаме мач. Оказва се, че за един месец ще играем един мач срещу Локомотив. Ако това е ритъм и динамика?! После се оплакваме, че няма динамика. Мачовете носят авторитет, престиж, приходи и слава на играчите и клуба", коментира Стоилов.

А какви са очакванията му от Общото събрание на Левски - разберете във видеото.