на живо

Стоилов каза дали напуска Левски (ВИДЕО)

След контролата срещу Витоша (Бистрица)

Треньорът на Левски Станимир Стоилов отговори на появилите се слухове, че може да напусне "сините" след съботното дерби с Локомотив (София) от 25-ия кръг на Първа лига.

"Отдавам ги на интереса към Левски. Много от нещата се преекспонират. Ние сме демократична държава и всеки може да говори каквото си иска. Отдавам го и на понякога недотам здравата обстановка и постоянните разговори, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо.", заяви Мъри след контролата с Витоша (Бистрица), спечелена от столичния гранд с 4:0.

Снимка: Lap.bg

"С оглед на двамата наказани и контузията на Илиян Стефанов е нормално да попадне някой от младите в групата. Който показва добри качества, да заповяда. Всичко се вижда на зеления терен."

"Темата с младите е тънка и сложна в българския футбол. Много по-лесно е да играеш в отбори с по-малки изисквания и критерии. Тук младите трябва да скачат повече.", каза още наставникът на Левски, след което се оплака от програмата.

"Предпочитам официални мачове, а не контроли. Не може при 8 отбора, които играят четвъртфинали, другите да стоят 20 дни. Играем с Локомотив (София) и след това още 10 дни нямаме мач. Оказва се, че за един месец ще играем един мач срещу Локомотив. Ако това е ритъм и динамика?! После се оплакваме, че няма динамика. Мачовете носят авторитет, престиж, приходи и слава на играчите и клуба", коментира Стоилов.

А какви са очакванията му от Общото събрание на Левски - разберете във видеото.