на живо

Топчо чака решение от Левски, Саво Милошевич дойде за подпис (ВИДЕО)

Моето бъдеще не е толкова важно, важно е да се класираме за Европа, отсече треньорът на "сините"

Топчо чака решение от Левски, Саво Милошевич дойде за подпис (ВИДЕО)

Докато Елин Топузаков очаква разговор с ръководството на Левски и решение за бъдещето си, новият треньор на "сините" Саво Милошевич пристигна София с намерение да подпише договора си. Бившият сръбски национал премина ГКПП Калотина час преди пресконференцията на Топчо за утрешния двубой с Черно море. Мачът е ключов в преследването на квота за Лигата на конференциите.

"Важно е да си свърша работата. Моето бъдеще не е толкова важно. Важно е отборът да постигне целта си – класиране за Европа. Важно е откъм финансите на клуба. Ще говорим с ръководството, но нека свършим работата в екстремната ситуация след напускането на Станимир Стоилов. След това с ръководството ще вземем решение", заяви Топузаков.

Според медиите в Сърбия, договорът на Милошевич ще бъде за две години. Очакванията са той да се срещне със силните хора в управата на Левски - Наско Сираков и Даниел Боримиров - още тази вечер. Бившият нападател със сигурност ще седне в ложата именно за двубоя с Черно море в петък.

За последно Милошевич е работил като треньор през октомври 2021 г., когато напуска Олимпия Любляна след по-малко от 20 мача. Преди това води Партизан, докато в тима като футболист се подвизава настоящият наставник на ЦСКА Саша Илич.