на живо

Треньорът на Ботев: Два дни ще пием и ще пеем

Това му е хубавото на футбола..., коментира Георги Дерменджиев

Треньорът на Ботев: Два дни ще пием и ще пеем

Душан Керкез отдаде дължимото на своите играчи за характера при победата с 3:2 срещу Лудогорец във финала на турнира за Купата на България.

"Чувството е фантастично! Отиваме в Европа. Сега два дни ще празнуваме, ще пием, ще пеем и след това ще мислим за бъдещето. Последните три мача ще играят повече млади играчи, някои от титулярите ще получат почивка. Поздравления за Лудогорец за сезона, за моя колега Георги Дерменджиев, за мен беше голямо предизвикателство да играя срещу него.

Ние страдахме на терена, но огромни поздравления за моите играчи, за феновете, които дойдоха да ни подкрепят.

Това беше европейски мач. Явно някъде беше написано, че тази купа е за нас.

Снимка: Lap.bg

Знаем, че феновете ни са 12-ият играч, благодаря им за подкрепата, трофеят е за тях", коментира треньорът на "жълто-черните".

"Имахме шанс да вкараме мача в продължения, но това е футболът и това му е хубавото, защото е непредсказуем", коментира треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

 

 

"Разочарованието е голямо. Не проведохме мача така, както трябва. Знаехме, че Ботев играе на контраатаки и въпреки това допуснахме три гола.

Снимка: Lap.bg

Нашите амбиции са големи, искахме да направим дубъл, но направихме грешки, не покрихме определени зони и затова загубихме", каза още Дерменджиев, който преди дни донесе 13 титла във витрината на тима от Разград.