на живо

Турицов: Първоначално футболът не беше моето (ВИДЕО)

Откакто се помня съм от ЦСКА, заяви защитникът на „армейците“

Футболът се е превърнал в страст и начин на живот за Турицов с течение на времето, а преди това не му е бил приоритетен. Разкритието направи самият защитник на ЦСКА в интервю за Българската професионалната футболна лига.

"Първоначално футболът не беше моето, не го усещах като това да искам да тренирам и да играя всеки ден. С течение на времето се превърна в една страст и любов.", разкри Турицов.

"Любимият ми отбор винаги е бил ЦСКА. Още когато бях малък и започнах да тренирам това бе единствената тема, когато гледахме мачове вкъщи – ЦСКА. Аз нямаше как да избера друг отбор. Откакто се помня съм от ЦСКА."

"Първият ми силно емоционален момент е първото ми дерби с Левски. За едно момче на 19 да излезеш пред 15-20 хил. фенове е едно нещо, което не може да се опише с думи. Тези хора, дошли да подкрепят любимия си отбор, любимите си футболисти, е нещо невероятно."

"Единственото нещо, което мога да кажа на подрастващите футболисти е това да тренират всеки ден и да дават всичко за дадения спорт и за това, в което са се насочили."