на живо

Валентин Илиев отговори на Белчев: Има разлика между дела и думи (ВИДЕО)

ЦСКА 1948 и ЦСКА играят на бараж за участие в евротурнирите

Валентин Илиев отговори на Белчев: Има разлика между дела и думи (ВИДЕО)
 

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев отговори на своя колега от ЦСКА Стамен Белчев преди баража за участие в евротурнирите. 

Белчев заяви, че съперникът в утрешния мач трябва да се съобразява с неговия тим.

"За мен е един от поредните ни двубои, не го различавам по важност от другите. Да, целите са по-различни, но ние във всеки един мач се стремим към победата. Уважавам мнението на всеки един треньор, но съм на принципа, че разликата от думи до дела е огромна. Да видим на терена кой с кого ще се съобразява. Не мисля, че трябва да търсим подводни камъни. Спокоен съм, защото вярвам на отбора си и познавам играчите си. Не мисля, че в България има с какво да се изненадаме. Водещото е, че сме непримирими, вярваме и знаем, че ще изпълним целите си", заяви Илиев.

"В живота и футбола винаги има какво да губиш, но това не трябва да е приоритет и да се страхуваш. Или побеждаваш, или губиш, няма друг вариант. Да, ние изпълнихме една цел, в която малцина вярваха, защото се промениха доста неща. Разполагаме и даваме шанс на много млади играчи. Малцина вярваха и от нашия отбор, но с времето и мачовете се убедиха, че нещата могат да са възможни. Искам футболистите да вярват в себе си така, както ние като щаб вярваме", добави Илиев.

Снимка: Lap.bg

Билетите за мача на националния стадион ще бъдат на символичната цена от 1 лев.

"Няма по-хубаво нещо от това да има хора по трибуните. Не приемам да играем пред празни трибуни. Мен лично, като футболист, ме мотивираше агитката на противника", каза още Илиев, който бе сред най-обичаните от "червените" фенове в близкото минало.

Снимка: Lap.bg