на живо

За мача с ЦСКА: Надъхват с по 10 000 лв. футболистите на ЦСКА 1948

Поканиха президента и премиера на стадиона в Бистрица

Футболистите на ЦСКА 1948 ще получат сериозни премии при успех над лидера в Първа лига ЦСКА. Мачът от 23-ия кръг е на 12 март и по програма трябва да започне в 16:45 ч. на стадион "Витоша" в Бистрица.

На играчите на домакините са обещани по 10 000 лева бонус, ако успеят да спечелят мача, съобщи за БТА от източник от отбора.

От ЦСКА 1948 обявиха, че са отправили покани към първите мъже в Република България да проследят на живо срещата. Сред адресатите на поканата са президентът Румен Радев, служебният премиер Гълъб Донев, служебните министри на спорта - Весела Лечева, на отбраната - Димитър Стоянов и на вътрешните работи - Иван Демерджиев, кметът на София Йорданка Фандъкова.

"Двата отбора са в Топ 3 на временното класиране и са претенденти за шампионската титла в първенството на Република България. Ще се радваме да оцените подобаващо предстоящото зрелищно спортно събитие и да се насладите лично на този стойностен двубой.

Вашето присъствие на стадиона на такъв важен и интересен спортен двубой може да бъде знак за това, че българският спорт, в частност футбола, върви в правилна посока и може да се мери с този в другите европейски страни като ниво на организация, спортно технически достойнства и зрителски манталитет.", се посочва в поканата.