на живо

Жалбата срещу "Армията" падна в съда

GAME OVER! Чакаме багерите, написа бившият шеф в ЦСКА Милко Георгиев

Жалбата срещу "Армията" падна в съда

Жалбата срещу реконструкцията на стадион "Българска армия" е отхвърлена. Тя беше подадена от кандидат-кмета на район Красно село Николай Веселинов в последния възможен момент преди влизане в сила на разрешителното на строеж.

В понеделник Софийският административен съд е прекратил дело №10156. Всъщност жалбата е била отхвърлена на 31 октомври, тъй като жалбоподателят не е представил документ за платена държавна такса.

Още тогава от Софийския административния съд са изискали Веселинов да обоснове правния си интерес от обжалване на акта, предвид обстоятелството, че същият не е негов адресат. В случай, че попада в кръга на заинтересованите лица, жалбоподателят е трябвало да представи съответните документи. По всичко изглежда това не е е случило и делото окончателно е било прекратено.

Тази жалба отложи влизането в сила на разрешителното за реконструкция на стадиона. Тя предизвика и протест на феновете с блокиране на "Орлов мост".

Очаква се информация от ЦСКА кога могат да започнат строителните дейности. "GAME OVER! Чакаме багерите", написа в социалните мрежи бившият административен директор на клуба Милко Георгиев.